HjemOpskrifterCrostini med gedefriskost, mortadella og pistacienødder

Crostini med gedefriskost, mortadella og pistacienødder

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 flute
  • 100 g friske gedeoste
  • 50 g mortadella pølser
  • 10 oliven
  • 2 spsk hakkede pistacienødder
  • sort peber

Sådan gør du

  • 1.
    Skær flute i skiver, og dryp dem med lidt olivenolie.

  • 2.
    Rist dem sprøde i ovnen i 5-8 min. ved 200°C.

  • 3.
    Smør gedeost på, og læg mortadella oven på.

  • 4.
    Kom en oliven på toppen af hvert stykke, og stik en tandstikker igennem.

  • 5.
    Pynt med hakkede pistacienødder, og kværn lidt peber over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7679 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1192 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 12.2 %8.6 g
Kulhydrat: 49.3 %34.5 g
Fedt: 38.5 %12.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;