Crostini med aioli og frisk rejesalat

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Crostini med aioli og frisk rejesalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

½ flute eller ciabatta

1 fed hvidløg

½ fennikel

2 tomater

230 g rejer

2 spsk. citronsaft

1 spsk. revet, usprøjtet citronskal

2 spsk. olivenolie

salt og sort peber

100 g aioli

1 håndfuld basilikumblade

Sådan gør du

Skær brødet i skiver, og rist det sprødt i ovn eller brødrister. Gnid det på den ene side med et overskåret fed hvidløg. Skær fennikel i meget tynde strimler, og skær tomater i tern. Hak halvdelen af basilikum, og gem resten til pynt. Bland fennikel, tomat og hakket basilikum med rejer, citronsaft- og skal, 2 spsk. olivenolie og lidt salt og peber. Smør brødene med aioli, og kom rejesalaten oven på. Pynt med basilikumblade.

 

Energi pr. pers: 1509KJ/361Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,3 g.
Kulhydrat: 11,3 g.
Fedt: 11,5 g.