Crostini med ærter og edamame

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Crostini med ærter og edamame
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 skiver rustikt hvedebrød 

1 fed hvidløg 

250 g ricotta 

Salt og sort peber 

150 g bælgede edamamebønner, optøet 

150 g ærter – optøet fra frost eller friske 

Saft og revet skal af ½ usprøjtet citron 

1 håndfuld mynte 

2 spsk. olivenolie  

Sådan gør du

Rist eller grill brødet og gnid den ene side med overskåret hvidløg. Smør ricotta på. Vend edamamebønner sammen med ærter i en skål sammen med citronsaft- og skal. Smag til med salt og peber og kom det oven på ricottaen. Dryp olivenolie over og pynt med mynteblade.  

 

Energi pr. person: 711KJ/318Kcal. 
Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,1 g. 
Kulhydrat: 13 g. 
Fedt: 8,7 g.