HjemOpskrifterCremede rødbedesild med flødeost og dild

Cremede rødbedesild med flødeost og dild

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 1 rødbede på ca. 100 g
  • 100 g flødeost
  • 1 dl creme fraiche 9%
  • 1 spsk citronsaft
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk hvid peber
  • 3 spsk grofthakket frisk dild
  • 3 marinerede sild

Sådan gør du

  • 1.
    Kog rødbeden i letsaltet vand i 20 min.

  • 2.
    Lad den køle lidt af og gnid skindet af.

  • 3.
    Når rødbeden er kølet helt af, skæres den i små tern.

  • 4.
    Rør flødeost sammen med creme fraiche, så det bliver helt cremet.

  • 5.
    Smag til med citronsaft, salt og peber og rør rødbedeternene i.

  • 6.
    Vend dild i.

  • 7.
    Dup silden tør og skær den i mindre stykker.

  • 8.
    Kom rødbededressingen over og lad det trække i køleskabet i mindst 3 timer.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2714 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
714 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 12.3 %5.2 g
Kulhydrat: 28.9 %12.2 g
Fedt: 58.8 %11.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;