HjemOpskrifterCous cous salat med marineret culotte

Cous cous salat med marineret culotte

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Marinade:
  • 1 dl friskpresset citronsaft
  • 100 g sukker
  • 3 finthakkede fed hvidløg
  • 1 spsk finthakket frisk rosmarin
  • 500 g stegt okseculotter (gerne fra dagen før)
  • 250 g couscousgryn
  • 250 ml kogende vand
  • 1 tsk salt
  • 150 g grønne asparges
  • 150 g fintsnittet lilla spidskål
  • 75 g tørrede abrikoser i tynde strimler

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog citronsaft, sukker, hvidløg og rosmarin ind i en lille gryde i ca. 5 min.

  • 2.
    Lad det blive koldt.

  • 3.
    Skær culottestegen i tynde strimler og mariner dem i den kolde citronmarinade.

  • 4.
    Kom couscousgrynene i en stor skål.

  • 5.
    Hæld kogende vand tilsat salt over og lad det trække i ca. 5 min.

  • 6.
    Rør i grynene med en gaffel.

  • 7.
    Lad grynene køle af.

  • 8.
    Lav lange strimler af asparges med en tyndskræller (kartoffelskræller) og vend dem sammen med snittet rød spidskål, tørret abrikos og cous cous.

  • 9.
    Anret couscous salaten på tallerken eller fad, afslut med den marinerede culotte og pynt med koriander.

  • 10.
    Pynt med Koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10851 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
681 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 21.6 %8.7 g
Kulhydrat: 51.4 %20.6 g
Fedt: 27 %5.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;