Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Cous cous salat med marineret culotte
Cous cous salat med marineret culotte
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Marinade:
1 dl friskpresset citronsaft
100 g sukker
3 finthakkede fed hvidløg
1 spsk finthakket frisk rosmarin
500 g stegt okseculotter (gerne fra dagen før)
250 g couscousgryn
250 ml kogende vand
1 tsk salt
150 g grønne asparges
150 g fintsnittet lilla spidskål
75 g tørrede abrikoser i tynde strimler
Sådan gør du
1.
Kog citronsaft, sukker, hvidløg og rosmarin ind i en lille gryde i ca. 5 min.
2.
Lad det blive koldt.
3.
Skær culottestegen i tynde strimler og mariner dem i den kolde citronmarinade.
4.
Kom couscousgrynene i en stor skål.
5.
Hæld kogende vand tilsat salt over og lad det trække i ca. 5 min.
6.
Rør i grynene med en gaffel.
7.
Lad grynene køle af.
8.
Lav lange strimler af asparges med en tyndskræller (kartoffelskræller) og vend dem sammen med snittet rød spidskål, tørret abrikos og cous cous.
9.
Anret couscous salaten på tallerken eller fad, afslut med den marinerede culotte og pynt med koriander.
10.
Pynt med Koriander.
Salater
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10851 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
681 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
21.6 %
8.7 g
Kulhydrat:
51.4 %
20.6 g
Fedt:
27 %
5.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;