Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Citronsaltet laks med blomkålssalat
Citronsaltet laks med blomkålssalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
400 g laksefileter med skind
revet skal af 1 citron (usprøjtet)
1 spsk havsalt
blomkålssalat
600 g blomkål i buketter
125 g granatæbler
revet skal af 1 citron (usprøjtet)
100 g grofthakket valnøddekerner
2 røde æbler i tern
75 g tørrede abrikoser i tern
2 dl kruspersille
0.5 dl olivenolie
revet skal af 1 citron (usprøjtet)
havssalt & friskkværnet peber
tilbehør: groft brød
Sådan gør du
1.
Dup laksestykket med køkkenrulle.
2.
Læg laksen i en bradepande med skindsiden nedad.
3.
Bland citronskal og seasalt sammen og gnid det ind i laksestykket.
4.
Lad det trække i ca. 20 min.
5.
Steges i ovn ved 190 grader i 20-25 min. afhængig af størrelsen på laksestykket.
6.
Skyl blomkålsbuketterne, få så meget vand fra som muligt.
7.
Blend i foodprocessor eller riv store buketter på den grove side af et rivejern.
8.
Bland blomkål med granatæblekerner, skal af usprøjtet citron, grofthakkede valnødder, æbletern, tern af abrikoser og hakket persille.
9.
Smag salaten til med olivenolie, citronsaft, salt og peber.
10.
Servér den skønne sunde salat til den ovnbagte laks som serveres hel enten fra bradepande eller fad.
11.
Servér med brød.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10317 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
497 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.3 g
Protein:
18.5 %
5.4 g
Kulhydrat:
19.6 %
5.7 g
Fedt:
61.9 %
8.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;