HjemOpskrifterChutney af friske abrikoser, nektariner og paraguayos

Chutney af friske abrikoser, nektariner og paraguayos

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 6 abrikoser
  • 4 ferskner fra dåse
  • 4 nektariner
  • 30 g frisk ingefær
  • 1 rød chilipeber
  • 300 g sukker
  • 1 dl æbleeddike
  • 1 limefrugt
  • 1 tsk stødt kardemomme

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skyl stenfrugter, fjern stenene og skær dem i både.

  • 2.
    Riv ingefær fint og hak chili fint.

  • 3.
    Bland sukker, æbleeddike, fintrevet ingefær, finthakket chili, skal af lime og kardemomme sammen.

  • 4.
    Kom sukkerblandingen og stenfrugter i en gryde og lad det koge op i ca. 20-30 minutter, til det tykner ved medium varme.

  • 5.
    Hæld på rengjorte glas og sæt låg på.

  • 6.
    Opbevar på køl.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7739 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
495 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 2.5 %0.7 g
Kulhydrat: 95.9 %27.9 g
Fedt: 1.6 %0.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;