Chutney af friske abrikoser, nektariner og paraguayos

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Chutney af friske abrikoser, nektariner og paraguayos
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

6 stk abrikoser

4 stk nektariner

4 stk paraguayos

30 g frisk ingefær

1 lille rød chili

300 g sukker

1 dl æbleeddike

1 lime

1 tsk stødt kardemomme

Sådan gør du

Skyl stenfrugter, fjern stenene og skær dem i både. Riv ingefær fint og hak chili fint.

Bland sukker, æbleeddike, fintrevet ingefær, finthakket chili, skal af lime og kardemomme sammen. Kom sukkerblandingen og stenfrugter i en gryde og lad det koge op i ca. 20-30 minutter, til det tykner ved medium varme. Hæld på rengjorte glas og sæt låg på. Opbevar på køl.

 

Energi pr. person: 1889 kJ / 450 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,0 g
Fedt: 0,5 g
Kulhydrat: 25,5  g