Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Chokoladesnitter med vaniljeis og smørcreme
Chokoladesnitter med vaniljeis og smørcreme
Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 kager
Kage
250 g smør
150 g sukker
3 æg
150 hvedemel
1 tsk vaniljepulver
25 g kakaopulver
1 tsk bagepulver
Smørcreme
250 g smør
250 g flormelis
1 tsk vaniljesukker
1 spsk mælk
Fyld og pynt
1 vaniljeflødeis
krymmel
SÅDAN GØR DU
1.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen, til det er skummende og lyst.
2.
Sigt hvedemel, kakao og bagepulver, rør dejen sammen, og tilsæt til sidst smeltet smør.
3.
Fordel den i en bradepande på 25 x 35 cm, smurt med smør og med bagepapir i bunden.
4.
Smør dejen helt ud til kanterne, og bag kagen ved 175°C i 10-12 min.
5.
Lad kagen køle af.
6.
Tag imens isen ud af fryseren, og lad den temperere i køleskabet i 30 min.
7.
Når kagen er kølet af, deles den i to stykker.
8.
Fordel isen i et jævnt lag på det ene stykke, og kom den anden halvdel oven på.
9.
Pres det let sammen, så det bliver plant, og der ikke er huller mellem is og kage.
10.
Sæt kagen i fryseren i 1 time.
11.
Herefter kan den skæres ud i 8 portionsstykker, der opbevares i fryseren.
12.
Til smørcreme piskes smør med flormelis, vanilje og mælk, til det er lyst og luftigt.
13.
Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetylle.
14.
Tag snitterne ud af fryseren 10 min. inden, de skal spises.
15.
Pynt med smørcreme og krymmel.
Is
Kager
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15776 kj / 3771 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1847 kj / 442 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
2.9 %
3.2 g
Kulhydrat:
44.4 %
48.2 g
Fedt:
52.7 %
26.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;