Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Chokoladesnitter med vaniljeis og smørcreme
Chokoladesnitter med vaniljeis og smørcreme
Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 kager
Kage
150 g smeltet smør + ekstra til formen
150 g sukker
3 æg
150 hvedemel
1 tsk vaniljepulver
25 g kakaopulver
1 tsk bagepulver
Smørcreme
100 g smør
250 g flormelis
1 tsk vaniljesukker
1 spsk mælk
Fyld og pynt
1 vaniljeflødeis
krymmel
Sådan gør du
1.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen, til det er skummende og lyst.
2.
Sigt hvedemel, kakao og bagepulver, rør dejen sammen, og tilsæt til sidst smeltet smør.
3.
Fordel den i en bradepande på 25 x 35 cm, smurt med smør og med bagepapir i bunden.
4.
Smør dejen helt ud til kanterne, og bag kagen ved 175°C i 10-12 min.
5.
Lad kagen køle af.
6.
Tag imens isen ud af fryseren, og lad den temperere i køleskabet i 30 min.
7.
Når kagen er kølet af, deles den i to stykker.
8.
Fordel isen i et jævnt lag på det ene stykke, og kom den anden halvdel oven på.
9.
Pres det let sammen, så det bliver plant, og der ikke er huller mellem is og kage.
10.
Sæt kagen i fryseren i 1 time.
11.
Herefter kan den skæres ud i 8 portionsstykker, der opbevares i fryseren.
12.
Til smørcreme piskes smør med flormelis, vanilje og mælk, til det er lyst og luftigt.
13.
Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetylle.
14.
Tag snitterne ud af fryseren 10 min. inden, de skal spises.
15.
Pynt med smørcreme og krymmel.
Is
Kager
SPISETID opskrift
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15729 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1840 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
2.9 %
3.1 g
Kulhydrat:
44.4 %
48.0 g
Fedt:
52.7 %
26.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;