HjemOpskrifterChokolademousse med kaffe

Chokolademousse med kaffe

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 2 shot espressokaffe
  • 1 dl sukker
  • 4 blade husblas
  • 4 stiftpiskede æggehvider
  • 0.5 liter piskefløde

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Læg husblas i blød i kold vand.

  • 2.
    Varm sukker, kaffe og piskefløde op til kogepunktet.

  • 3.
    Klem vandet ud af husblasene, hvorefter du rører dem i den varme sukkerfløde.

  • 4.
    Pisk herefter æggehviderne i til det hele har sat sig, og hæld da moussen i dessertglas.

  • 5.
    Sæt på køl i et par timer, og nyd et let alternativ til kagen.

  • 6.
    Pynt evt. med granatæble og revet chokolade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8855 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1244 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 5.5 %4.0 g
Kulhydrat: 19.3 %14.1 g
Fedt: 75.2 %25.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;