Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Butterflied chicken med appelsin, chili, rosmarin og kartofler
Butterflied chicken med appelsin, chili, rosmarin og kartofler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Ingredienser
1 kylling
700 g kartofler
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort peber
0.5 økologisk appelsin
2 spsk hakket frisk rosmarin
3 spsk sød chilisauce
2 spsk olivenolie
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Læg kyllingen med brystsiden nedad og skær ned langs begge sider af rygsøjlen, så du skærer ryggen ud.
2.
Nu kan du ”folde” kyllingen ud, så lår og vinger kommer op på siden af brystet.
3.
Skrub kartoflerne og skær dem i både.
4.
Kom dem i et ovnfast fad, drys med lidt salt og peber og læg kyllingen oven på med skindsiden op ad.
5.
Riv skallen af appelsinen og pres saften.
6.
Bland det med rosmarin, sød chilisauce og olivenolie og krydr med salt og peber.
7.
Smør kyllingen ind i halvdelen af blandingen og steg den i ovnen i 35 min. ved 200 °C.
8.
Tag kyllingen ud og pensl resten af marinaden over.
9.
Sæt kyllingen tilbage i ovnen og steg videre i 10 min.
SPISETID opskrift
Ovnret
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12409 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
595 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
31.4 %
11.0 g
Kulhydrat:
20.6 %
7.2 g
Fedt:
48 %
7.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;