HjemOpskrifterButterdejstærte med gedeost, nektarin, parmaskinke og basilikumolie

Butterdejstærte med gedeost, nektarin, parmaskinke og basilikumolie

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 pakke butterdej
  • 4 nektariner
  • 150 g friske gedeoste (gederulle)
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum
  • 0.5 spsk olivenolie
  • 60 g parmaskinke

Sådan gør du

  • 1.
    Rul butterdejen ud på en bageplade med bagepapir.

  • 2.
    Skær nektarinerne i tynde skiver, og fordel over dejen.

  • 3.
    Skær gederullen i skiver, kom den oven på, og dryp med 1 spsk. olivenolie.

  • 4.
    Krydr med salt og peber, og bag tærten i ovnen i 15 min. ved 200°C.

  • 5.
    Blend imens basilikum med 1/2 dl olivenolie.

  • 6.
    Lad tærten køle af i 5 min., og kom så parmaskinke oven på og til sidste basilikumolie.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12098 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
936 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 8.5 %4.7 g
Kulhydrat: 28.7 %15.8 g
Fedt: 62.8 %15.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;