HjemOpskrifterButterdejsstænger med ost, sesam og oliventapenade

Butterdejsstænger med ost, sesam og oliventapenade

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

12 stk
  • 1 rulle butterdej
  • 75 g oliventapenade
  • 1 æg
  • 2 spsk sesamfrø
  • 25 g parmigiano reggiano

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Rul butterdejen ud, og smør oliventapenaden på.

  • 2.
    Læg dejen på den brede led, og fold den én gang over sig selv på den lange led.

  • 3.
    Pensl oversiden med sammenpisket æg.

  • 4.
    Drys sesamfrø over og derefter revet ost.

  • 5.
    Brug et pizzahjul til at skære dejen i 12 strimler.

  • 6.
    Træk lidt i hver strimmel, og sno dem et par gange.

  • 7.
    Læg dem på en bageplade med bagepapir.

  • 8.
    Bag stængerne i 12 min. ved 200 °C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1821 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1059 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 18.1 %11.3 g
Kulhydrat: 5 %3.1 g
Fedt: 76.9 %22.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;