Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bulgursalat med varmrøget laks og mango-appelsindressing
Bulgursalat med varmrøget laks og mango-appelsindressing
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Dressing
0.5 mangofrugt
1 dl friskpresset appelsinsaft
0.5 frisk chili (rød)
3 spsk olivenolie
1 knivspids salt
1 knivspids sort peber
Salat
2 dl bulgur
4 dl vand
0.5 tsk groft salt
250 g cherrytomater
1 agurk
1 mangofrugt
150 g babysalatblade
300 g varmrøgede laks
2 avocadoer
1 håndfuld mynte
Sådan gør du
1.
Dressing: Skræl mangoen, og skær den i tern.
2.
Kom mangoen i en blender sammen med appelsinjuice, chili, olivenolie og lidt salt og peber.
3.
Blend til en dressing.
4.
Kom bulgur og vand i en gryde med salt.
5.
Lad det simre under låg i 12 min., og derefter trække i 10 min.
6.
Skær tomaterne i halve.
7.
Flæk agurken, og skrab kernerne ud.
8.
Skær agurken i skiver.
9.
Fordel bulguren i 4 skåle, og kom tomat og agurk over sammen med babysalater.
10.
Skræl mangoen, og skær den i skiver.
11.
Kom mango i skålene sammen med en halv avocado i hver portion.
12.
Kom laks på, og hæld dressing over.
13.
Pynt med mynte.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Salater
Sommer
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9883 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
404 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
16.9 %
4.0 g
Kulhydrat:
31.4 %
7.5 g
Fedt:
51.7 %
5.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;