Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Brunkage cheesecake
Brunkage cheesecake
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
10 personer
Bund:
200 g brunkager
75 g smør
Fyld:
3 blade husblas
0.5 dl vand
400 g flødeost neutral
100 g yoghurt 10% 10 procent
0.5 dl ahornsirup
50 g flormelis
2 stødt ingefær
0.5 tsk stødt kanel
0.5 tsk stødt muskatnød
2.5 dl piskefløde
Pynt:
25 g mandelflager
12 g brunkager
Sådan gør du
1.
Til bunden knuses brunkagerne i en foodprocessor eller i en pose.
2.
Smelt smørret, og bland det med de knuste kager.
3.
Pres det herefter ned i bunden af en springform på ca. 22 cm beklædt med bagepapir i bunden og kageplast på indersiden af kanten.
4.
Brug bunden af et glas til at presse bunden godt sammen.
5.
Sæt formen i fryseren, mens du laver fyldet.
6.
Kom husblassen i en skål med koldt vand, og lad den blive blød.
7.
Rør imens flødeost sammen med græsk yoghurt, ahornsirup, flormelis og krydderier.
8.
Sørg for, at der ikke er flormelisklumper.
9.
Varm ½ dl vand op til kogepunktet.
10.
Vrid vandet af husblassen, og smelt den i en skål sammen med det kogende vand.
11.
Rør en skefuld ad gangen af flødeostecremen i skålen med smeltet husblas, så den langsomt køles ned og får samme temperatur som resten af cremen.
12.
Rør den nu sammen med resten af cremen.
13.
Pisk fløden til skum, og vend den forsigtigt i ostecremen.
14.
Kom den herefter i springformen, og sæt den på køl i mindst 4 timer, så den kan sætte sig.
15.
Rist mandelflagerne gyldne i en tør pande i 4-5 min.
16.
Tag kagen ud af springformen, og sæt den på et fad.
17.
Pynt med mandelflager og brunkager.
Kager
SPISETID opskrift
Juleknas
Jul
Dessert
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18370 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1399 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
5 %
4.1 g
Kulhydrat:
31.6 %
26.0 g
Fedt:
63.4 %
24.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;