HjemOpskrifterBønne burrito

Bønne burrito

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 2 store løg
  • 2 dåser eller karton hakkede tomater evt. fra Mutti
  • 1 dåse eller karton kidneybønne
  • 3 tsk stødt spidskommen
  • 3 tsk stødt koriander
  • 1 tsk stødt kanel
  • 50 g chokolade 70 %
  • 1 frisk chili (valgfrit)
  • fint salt & sukker
Tilbehør
  • 1 lille hoved spidskål
  • 2 dl creme fraiche 18% evt. fra øllingegaard
  • ca. 8 store tortillaer
  • 1 bundt persille fra Grøn Balance
  • 1 citron (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du
  • 1.
    Hak løgene fint, og svits dem i en gryde med olie ved middelvarme.

  • 2.
    Tilsæt krydderier og rist af i 1-2 min.

  • 3.
    Tilsæt hakkede tomater og chokolade.

  • 4.
    Dræn kidneybønner, og tilsæt dem.

  • 5.
    Smag til med salt, sukker og evt. chili.

  • 6.
    Lad retten simre i 20-30 min. uden låg. Husk at røre i gryden.

  • 7.
    Snit hvidkål og persille fint, og anret i skåle.

  • 8.
    Pres citronsaft ud over persillen.

  • 9.
    Put creme fraiche i skål.

  • 10.
    Varm tortillas.

  • 11.
    Anret burritos ved bordet. Velbekomme.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12946 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
415 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 13.6 %3.3 g
Kulhydrat: 59.6 %14.6 g
Fedt: 26.8 %3.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;