Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Boller i kokoskarry af medister med porre, græskar og kikærter
Boller i kokoskarry af medister med porre, græskar og kikærter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
300 g hokkaido græskar
2 porrer
1 løg
1 fed hvidløg
20 g frisk ingefær
1 spsk solsikkeolie
2 tsk karry (pulver)
2 dåser kokosmælk
1 dåse kikært i lage
1 knivspids salt og peber
400 g medisterpølser
3 dl basmatiris
1 spsk smør
4.5 dl vand
Æblesalsa
2 æbler
1 håndfuld frisk kørvel
2 tsk citronsaft
Sådan gør du
1.
Skær skallen af squash/græskar, og riv det groft.
2.
Rens porrerne, flæk dem og skær dem i skiver på ½ cm.
3.
Skær løg i små tern, og hak hvidløget fint.
4.
Skær skallen af ingefæren, og riv den groft.
5.
Varm olien i en sauterpande, og svits squash/græskar, porre og løg i 5 min.
6.
Tilsæt hvidløg og ingefær, og steg videre i 1 minut.
7.
Drys karry over, og steg det i 30 sekunder.
8.
Hæld kokosmælk i, og rør rundt.
9.
Sigt vandet fra kikærterne, og kom dem i saucen sammen med lidt salt og peber.
10.
Lad saucen simre i 10 min., mens risene sættes over.
11.
Skyl risene i koldt vand i en sigte.
12.
Kom dem i en gryde sammen med 4½ dl vand.
13.
Tilsæt smør og en smule salt, og bring risene til kogepunktet.
14.
Rør rundt, kom låg på, og lad risene simre ved svag varme under låg i 12 min.
15.
Lad herefter risene trække i 10 min.
16.
Lav en æblesalsa ved at skære æblerne i små tern og hakke kørvelen groft.
17.
Vend begge dele sammen med citronsaft, og krydr med lidt salt og peber.
18.
Klem farsen ud af medisterpølsen i små kødboller, og kom dem direkte i karrysaucen.
19.
Kom låg på, og lad kødbollerne simre i 12 min.
20.
Vend forsigtigt rundt i retten før servering.
21.
Spis med æblesalsa og evt. mangochutney.
SPISETID opskrift
Hovedret
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17102 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
507 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
11.7 %
3.5 g
Kulhydrat:
34.6 %
10.3 g
Fedt:
53.7 %
7.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;