HjemOpskrifterBoller med frysetørret hindbær og græskarkerner

Boller med frysetørret hindbær og græskarkerner

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 50 g gær
  • 0.5 liter lunken sødmælk
  • 50 g smeltet smør
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 3 spsk frysetørrede hindbær
  • 1 dl hakket græskarkerner
  • 750 g hvedemel
  • 1 sammenpisket æg til pensling

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Lun mælken til det er lillefinger-varmt, rør gæren udi, til det er opløst.

  • 2.
    Kom salt, sukker, frysetørret hindbær, hakkede græskarkerner i.

  • 3.
    Rør hvedemelet i til dejen er mættet.

  • 4.
    Må gerne være lidt klistret.

  • 5.
    Lad dejen hvile tildækket et lunt sted i 1 time.

  • 6.
    Ælt den hurtigt igennem, tilsæt evt. ekstra mel for at mætte den.

  • 7.
    Form boller af dejen cirka 14 stk. kom dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i ca. 30 min.

  • 8.
    Pensles med sammen pisket æg.

  • 9.
    Bages ved 200 grader i ca. 17 min. afkøles på rist.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15587 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1056 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 12 %7.4 g
Kulhydrat: 63.3 %39.3 g
Fedt: 24.7 %7.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;