Smag på verden
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Børneburger

Bedømmelse (1)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

400 g hakket oksekød

Salt og sort peber

1 spsk. olivenolie

4 skiver cheddarost

4 brioche burgerboller

4 store salatblade

1 tomat

 

Dressing:

½ dl mayonnaise

½ dl skyr

1 tsk. paprika
3 spsk. ketchup

Salt

 

Pynt:

cherrytomater, gulerods- og agurkeskiver

Tandstikkere af træ 

Om råvarerne

Del farsen i 4 stykker og form dem til bøffer. Krydr begge sider med salt og peber og gnid med olie. Grill bøfferne 3-4 min. pr. side. Når de vendes, lægges en skive ost på hver bøf, så den kan smelte, mens bøffen steger færdig. Grill evt. burgerbollen på begge sider og læg sammen med salat og tomatskiver samt dressing.

Til dressing røres mayonnaise sammen med skyr, paprika og ketchup. Smag til med salt. Pynt overbollerne med grøntsager sat fast med tandstikker: halve agurkeskiver som ører. Gulerodsskiver som øjne og cherrrytomatbåde som læber.

 

Energi pr. person: 2322KJ/555Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,6 g.
Kulhydrat: 12 g.
Fedt: 12,4 g.

Når du steger oksekød på panden, så skal du ikke være bange for at stege med for hård varme. Stegeskorpe smager godt, men jo længere tid du steger kødet desto mere tørt bliver det.
Børneburger

Del farsen i 4 stykker og form dem til bøffer. Krydr begge sider med salt og peber og gnid med olie. Grill bøfferne 3-4 min. pr. side. Når de vendes, lægges en skive ost på hver bøf, så den kan smelte, mens bøffen steger færdig. Grill evt. burgerbollen på begge sider og læg sammen med salat og tomatskiver samt dressing.

Til dressing røres mayonnaise sammen med skyr, paprika og ketchup. Smag til med salt. Pynt overbollerne med grøntsager sat fast med tandstikker: halve agurkeskiver som ører. Gulerodsskiver som øjne og cherrrytomatbåde som læber.

 

Energi pr. person: 2322KJ/555Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,6 g.
Kulhydrat: 12 g.
Fedt: 12,4 g.