Sådan gør du
Ingredienserne skal være fint hakket!
Bland i en skål de hakkede ansjos og hvidløg til de er vel blandet. Tilføj skalotter, kapers. Tilføj æggeblommer og pisk dem godt med gaflen, tilføj sennep. Pisk olien i lidt af gangen, trøffelolien og bagefter Worchestershire sauce.
Bland kødet godt ind sammen med persillen. Til sidst smag til med salt og peber.
I en anden skål bland kold ricotta, chili, trøffelolie og smag til med salt og peber.
Sat begge skål på køl lige indtil de skal anrettes.
Tag en firekantet eller rund portionskål og pinsel lidt olivenolien hele vejen rundt, det gør at du nemmere får tartaren ud når du anretter den.
Put i skålen ¼ del af tartar, mas godt fladt, tilføj ¼ del af ricottamassen, mas godt fladt.
Vend skålen om på en tallerken. Pynt med persillekvist og servér med det italienske brød
Eventuelle tips:
* hak den selv meget fint med en god kniv eller bed din slagter om at hakke den for dig
PS t.sk = te ske, s.sk= spise ske!
Tips: Server evt. sammen med en lille salat af fennikeli tynde skiver og bredbladet persille. Dryp olivenolie over
Gengivet med tilladelse fra Moderne Mama