Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bøf tartar med ricotta creme
Bøf tartar med ricotta creme
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
bøf tartar:
4 hakkede ansjosfileter
2 hakkede fed hvidløg
2 små hakkede skalotteløg
1 tsk hakkede kapers
2 store æggeblommer
1 spsk dijonsennep
3 spsk olivenolie
1 tsk worcestershiresauce
400 g helt frisk oksemørbrad
1 1 håndfuld hakket bredbladet persille +4 kviste til pynt
1 spsk trøffelolie
0.5 tsk mildt chilipulver
2 tsk friskpresset citronsaft
salt og sort peber
ricotta creme:
250 g ricotta
0.5 tsk mildt chilipulver
1 spsk trøffelolie
salt og sort peber
4 skiver let ristet italiensk brød
Sådan gør du
1.
Ingredienserne skal være fint hakket! Bland i en skål de hakkede ansjos og hvidløg til de er vel blandet.
2.
Tilføj skalotter, kapers.
3.
Tilføj æggeblommer og pisk dem godt med gaflen, tilføj sennep.
4.
Pisk olien i lidt af gangen, trøffelolien og bagefter Worchestershire sauce.
5.
Bland kødet godt ind sammen med persillen.
6.
Til sidst smag til med salt og peber.
7.
I en anden skål bland kold ricotta, chili, trøffelolie og smag til med salt og peber.
8.
Sat begge skål på køl lige indtil de skal anrettes.
9.
Tag en firekantet eller rund portionskål og pinsel lidt olivenolien hele vejen rundt, det gør at du nemmere får tartaren ud når du anretter den.
10.
Put i skålen ¼ del af tartar, mas godt fladt, tilføj ¼ del af ricottamassen, mas godt fladt.
11.
Vend skålen om på en tallerken.
12.
Pynt med persillekvist og servér med det italienske brød
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8972 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
859 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
25.4 %
12.8 g
Kulhydrat:
24.1 %
12.2 g
Fedt:
50.5 %
11.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;