HjemOpskrifterBlondies med hindbær

Blondies med hindbær

Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
60-90 min
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

12 kager
  • 250 g smør
  • 150 g hvid chokolade
  • 3 dl sukker
  • 4 æg
  • 2 dl hvedemel
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 2 tsk citronskal (usprøjtet)
Fyld
  • 125 g hindbær
  • 1 dl sukker
Pynt
  • 125 g hindbær

Sådan gør du

  • 1.
    Hak hvid chokolade fint.

  • 2.
    Smelt smørret i en gryde, og rør chokoladen i, så det smelter.

  • 3.
    Pisk sukker og æg luftigt imens.

  • 4.
    Hæld hvedemel, vaniljesukker og fintrevet citronskal ned i æggeblandingen, og vend det godt sammen.

  • 5.
    Tilføj den lune smør- og chokoladeblanding.

  • 6.
    Kom friske hindbær og sukker i en gryde.

  • 7.
    Kog det hurtigt op, så det bliver en tyk sauce.

  • 8.
    Hæld kagedejen ned i et firkantet ovnfast fad med bagepapir (ca. 25 x 35 cm).

  • 9.
    Hæld hindbærsaucen over dejen, og lav små cirkler i saucen med en kniv.

  • 10.
    Bag kagen i ovnen ved 175°C i ca. 20 minutter.

  • 11.
    Lad kagen køle lidt af, og stil den derefter i køleskabet, til den bliver kold.

  • 12.
    Skær blondie-kagen ud i 12 firkanter.

  • 13.
    Servér dem på et bræt, og pynt med friske hindbær.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18858 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1673 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 4.3 %4.2 g
Kulhydrat: 39.6 %39.0 g
Fedt: 56.1 %25.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;