HjemOpskrifterBlodappelsin- og kirsebærdrink med whisky

Blodappelsin- og kirsebærdrink med whisky

Måltidstype:
Drikke
Del med en ven

Ingredienser

1 person
Ingredienser
  • 2 cl JURA whisky
  • 2 cl rød vermouth
  • 2 cl kirsebærlikør
  • 8 cl blodappelsin juice
  • 1 dl isterning
  • 1 appelsin

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Hæld whisky, rød vermouth, kirsebærlikør og blodappelsin i et højt glas med is.

  • 2.
    Rør med en lang ske indtil væsken bliver iskold.

  • 3.
    Skær en lang strimmel af appelsinskal og lav en ”swirl” af den.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
547 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
174 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 4.4 %0.4 g
Kulhydrat: 74.1 %7.6 g
Fedt: 2.4 %0.1 g
Alkohol: 19.1 %1.1 g
;