4 personer
2 berberi andebryster
1 dl barbecuesauce
2 spsk sesamfrø
Kerner fra ½ granatæble
2 spsk solsikkefrø.
1 lille potte persille
1 lime
Skær andebrysterne i store tern, og kom dem på 4 grillspyd. Rør 1 spsk sesamfrø sammen med barbecuesauce, og smør spyddene med halvdelen af saucen. Læg dem i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i 15 min. ved 200°C. Vend dem, pensl med resten af saucen, og steg videre i 10 min. Bland granaæblekerner med solsikkefrø, finthakket persille, saften fra ½ lime og resten af sesamfrøene. Drys blandingen over spyddene, og server med limebåde.
Energi pr. person: 3077KJ/735Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,9 g.
Kulhydrat: 7,7 g.
Fedt: 28,7 g.