HjemOpskrifterBananbacon-sandwich med hummus

Bananbacon-sandwich med hummus

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 bananer kun skrællen fra modne øko-bananer (gerne med brune pletter)
  • 3 spsk barbecuesauce
  • 2 spsk sojasauce
  • 2 tsk rødvinseddike
  • 0.5 tsk paprika
  • 1 knivspids salt og peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tomater
  • 1 rødløg
  • 2 skoleagurker
  • 150 g hummus
  • 4 sandwichboller
  • 2 gulerødder

Sådan gør du

  • 1.
    Skrab det hvide af bananskrællerne og kassér.

  • 2.
    Skær toppen og blomsten af.

  • 3.
    Del hver bananskræl i 2-3 stykker, så de er ca. 3 cm brede.

  • 4.
    Rør barbecuesauce sammen med sojasauce, rødvinseddike, paprika og lidt salt og og sort peber.

  • 5.
    Pensl blandingen på begge sider af bananskrællerne.

  • 6.
    Varm olien i en pande, og steg bananskrællerne ved middel varme i 3-4 min. pr. side.

  • 7.
    Pas på, at de ikke brænder på.

  • 8.
    Skær tomater, rødløg og skoleagurker i tynde skiver.

  • 9.
    Smør brødene med hummus på begge sider, og læg sammen med revet gulerod, tomat, agurk, rødløg og bananbacon.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8317 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
555 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.7 g
Protein: 9 %2.9 g
Kulhydrat: 57.2 %18.7 g
Fedt: 33.8 %5.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;