HjemOpskrifterBanan-chokoladepandekager

Banan-chokoladepandekager

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g moset moden bananer
  • 2.5 dl Matilde® Premium Kakaoletmælk
  • 1 stort æg
  • 2 spsk rørsukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 190 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 0.25 tsk salt
  • 0.25 tsk stødt kanel
  • 50 g grofthakket mørk chokolade
  • smør til stegning
tilbehør:
  • banan i skiver
  • ahornsirup

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland bananmos med kakaomælk og pisk æg, sukker og vanilje i.

  • 2.
    Kom hvedemel, bagepulver, salt, kanel og chokolade i skålen og rør det hurtigt sammen – det skal ikke røres for meget.

  • 3.
    Lad dejen hvile i 10 min. og steg små pandekager i en pande med smør.

  • 4.
    Når der kommer små bobler på overfladen, skal de vendes.

  • 5.
    Server med skiver af banan og ahornsirup.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6162 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
791 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 10.1 %4.7 g
Kulhydrat: 73.6 %34.3 g
Fedt: 16.3 %3.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;