Banan-chokoladepandekager

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
Banan-chokoladepandekager
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g moset moden banan (2-3 bananer)

2½ dl Matilde kakaomælk

1 stort æg

2 spsk. rørsukker

1 tsk. vaniljesukker

190 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

1 nip salt

¼ tsk. kanel

50 g grofthakket mørk chokolade eller chokoladechips

Smør til stegning

 

Tilbehør: bananskiver og ahornsirup

Sådan gør du

Bland bananmos med kakaomælk og pisk æg, sukker og vanilje i. Kom hvedemel, bagepulver, salt, kanel og chokolade i skålen og rør det hurtigt sammen – det skal ikke røres for meget. Lad dejen hvile i 10 min. og steg små pandekager i en pande med smør. Når der kommer små bobler på overfladen, skal de vendes.

Server med skiver af banan og ahornsirup.

 

Energi pr. person: 1499KJ/358Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,2 g.
Kulhydrat: 30,6 g.
Fedt: 3,6 g.