Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Banan-chokoladepandekager

Bedømmelse (2)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

200 g moset moden banan (2-3 bananer)

2½ dl Matilde kakaomælk

1 stort æg

2 spsk. rørsukker

1 tsk. vaniljesukker

190 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

1 nip salt

¼ tsk. kanel

50 g grofthakket mørk chokolade eller chokoladechips

Smør til stegning

 

Tilbehør: bananskiver og ahornsirup

Om råvarerne

Bland bananmos med kakaomælk og pisk æg, sukker og vanilje i. Kom hvedemel, bagepulver, salt, kanel og chokolade i skålen og rør det hurtigt sammen – det skal ikke røres for meget. Lad dejen hvile i 10 min. og steg små pandekager i en pande med smør. Når der kommer små bobler på overfladen, skal de vendes.

Server med skiver af banan og ahornsirup.

 

Energi pr. person: 1499KJ/358Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,2 g.
Kulhydrat: 30,6 g.
Fedt: 3,6 g.

Banan-chokoladepandekager

Bland bananmos med kakaomælk og pisk æg, sukker og vanilje i. Kom hvedemel, bagepulver, salt, kanel og chokolade i skålen og rør det hurtigt sammen – det skal ikke røres for meget. Lad dejen hvile i 10 min. og steg små pandekager i en pande med smør. Når der kommer små bobler på overfladen, skal de vendes.

Server med skiver af banan og ahornsirup.

 

Energi pr. person: 1499KJ/358Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,2 g.
Kulhydrat: 30,6 g.
Fedt: 3,6 g.