Bagte kartofler med mexi-gremolata

clock
90-120 min
Bagte kartofler med mexi-gremolata
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 bagekartofler

1 spsk. smør

1 fed hvidløg

1 tsk. paprika

1 tsk. chiliflager

1 håndfuld koriander

Revet skal af ½ økologisk lime

2 tsk. flagesalt

50 g smør til servering
 

Sådan gør du

Vask og tør kartoflerne, og prik 3-4 gange i hver med en kødnål. Gnid kartoflerne med 1 spsk. smør, og bag dem på en rist ved 180°C i 1 time og 15 min. Imens blandes knust hvidløg med paprika, chiliflager, hakket koriander, limeskal og flagesalt. Servér de varme bagte kartofler med en klat smør 
og drys af mexi-gremolataen.

 

Energi pr. person: 1444KJ/273Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 2,2 g. 
Kulhydrat: 15,6 g. 
Fedt: 5,5 g.