HjemOpskrifterBagte kartofler med mexi-gremolata

Bagte kartofler med mexi-gremolata

Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
90-120 min
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 spsk smør
  • 4 bagekartofler
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk chiliflage
  • 1 dl frisk koriander
  • Revet skal af 0.5 limefrugt
  • 2 tsk flagesalt
  • 50 spsk smør til servering

Sådan gør du

  • 1.
    Vask og tør kartoflerne, og prik 3-4 gange i hver med en kødnål.

  • 2.
    Gnid kartoflerne med 1 spsk. smør, og bag dem på en rist ved 180°C i 1 time og 15 min.

  • 3.
    Imens blandes knust hvidløg med paprika, chiliflager, hakket koriander, limeskal og flagesalt.

  • 4.
    Servér de varme bagte kartofler med en klat smør og drys af mexi-gremolataen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5219 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
466 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 6.1 %1.7 g
Kulhydrat: 55.3 %15.2 g
Fedt: 38.6 %4.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;