Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bagt hokkaido fyldt med couscoussalat
Bagt hokkaido fyldt med couscoussalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 hokkaido græskar (små)
2 spsk olivenolie
1 knivspids salt og peber
1.5 dl vand
1 dl couscousgryn
250 g hvidkål
1 håndfuld bredbladet persille (stor)
2 spsk citronsaft
50 g tranebær tørrede
4 spsk aioli
4 spsk økologisk creme fraiche 9%
Sådan gør du
1.
Flæk græskarrene, og brug en spiseske til at skrabe kernerne ud.
2.
Skær stilken af toppene.
3.
Smør græskarrene på indersiden med 1 spsk. af olien, og krydr med salt og peber.
4.
Læg dem med skærefladen opad i et ovnfast fad, og bag dem i 45 min. ved 180 °C.
5.
Kog vandet op, og tilsæt lidt salt.
6.
Kom couscous i, kom låg på, og sluk for varmen.
7.
Lad din couscous trække i 10 min., og løsn så op i den med en gaffel.
8.
Snit hvidkålen fint, og hak persillen groft.
9.
Varm resten af olien i en pande, og svits kålen ved middel varme i 10 min.
10.
Krydr med lidt salt og peber, og vend kålen sammen med couscous, persille, citronsaft og tranebær.
11.
Hvis der er væske i bunden af de bagte græskar, kommes den også i din couscous.
12.
Kom couscoussalaten i de bagte græskar.
13.
Rør aioli sammen med fraiche, og smag til med lidt salt.
14.
Hæld dressingen over salaten.
Grøntsager
SPISETID opskrift
Hovedret
Efterår
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4535 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
180 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
9.8 %
1.0 g
Kulhydrat:
55.6 %
5.9 g
Fedt:
34.6 %
1.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;