HjemOpskrifterBagt hel pink laks

Bagt hel pink laks

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 950 g fersk laks
  • 1 bundt hakket kruspersille
  • 1 bundt hakket frisk timian
  • 1 fennikel i skiver
  • 2 fed hvidløg
  • 3 tsk smør

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rens og tør laksen.

  • 2.
    Drys salt og peber i bugen, læg de friske grønsager i bugen sammen med smørret.

  • 3.
    Pak laksen ind i alufolie og bag den ved 200° C i 25 min.

  • 4.
    Servér med grøn salat, små kartofler og Hollandaise/citronsauce.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7989 kj / 1909 kcal
Næringsindhold pr. 100g
612 kj / 146 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 41.7 %15.0 g
Kulhydrat: 4 %1.4 g
Fedt: 54.3 %9.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;