HjemOpskrifterBaconsnurrer med flødeost

Baconsnurrer med flødeost

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 75 g smør
  • 2.5 dl sødmælk
  • 25 g sukker
  • 1 tsk groft salt
  • 25 g gær
  • 400 g hvedemel
  • 50 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
fyld:
  • 125 g bacon
  • 150 g Buko® Økologisk naturel 70+ (25%)
  • 3 spsk klippet purløg
  • 1 spsk hakket frisk oregano
  • sort peber
  • 1 æg til pensling

Sådan gør du

  • 1.
    Smelt smør sammen med mælk.

  • 2.
    Tilsæt sukker og salt og når det er kølet lidt af, smuldres gæren ud i.

  • 3.
    Ælt 350 g mel i til du har en glat og stadig klistret dej.

  • 4.
    Dæk skålen med et fugtigt viskestykke og stil den til hævning i 1½ time.

  • 5.
    Steg imens bacon sprødt i en tør pande og hak det groft.

  • 6.
    Når dejen er hævet, tilsættes bagepulver og resten af melet.

  • 7.
    Ælt dejen sammen til den er smidig.

  • 8.
    Rul den ud i et rektangel og smør flødeosten på.

  • 9.
    Drys med purløg, oregano og den hakkede stegte bacon.

  • 10.
    Krydr med peber og rul den sammen på langs til en lang pølse.

  • 11.
    Skær pølsen i 8 tykke skiver og læg dem tæt i en form beklædt med bagepapir.

  • 12.
    Lad bollerne efterhæve i 30 min.

  • 13.
    Pensl med æg og bag dem 30-40 min. ved 180°.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13724 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1170 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 10 %6.9 g
Kulhydrat: 46.3 %31.9 g
Fedt: 43.7 %13.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;