HjemOpskrifterBaconsliders med råmarineret rødkål, karse og æble

Baconsliders med råmarineret rødkål, karse og æble

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 portioner
  • 200 g bacon
  • 150 g rødkål
  • 2 spsk rødvinseddike
  • 1 æble
  • salt & sort peber
  • 4 sliders boller
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 spsk sød fransk sennep
  • 1 bakke karse

Sådan gør du

  • 1.
    Læg bacon som små rosetter, der passer i størrelse med sliderbollerne, på en bageplade med bagepapir.

  • 2.
    Bag det sprødt i ovnen i 10-15 min. ved 190°C.

  • 3.
    Snit rødkålen meget fint, og vend med rødvinseddike og æble skåret i meget tynde både.

  • 4.
    Krydr med lidt salt og peber.

  • 5.
    Flæk sliderbollerne, og lun dem 2 min. i ovnen.

  • 6.
    Smør begge sider med mayonnaise og sennep, og læg dem sammen med rødkålssalat, bacon og godt med karse.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5486 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
830 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 12.1 %5.9 g
Kulhydrat: 24.4 %11.9 g
Fedt: 63.5 %14.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;