Avocado BLT med coleslaw

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
avocado_blt
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

125 g bacon i skiver

400 g hvidkål

200 g gulerødder

100 g creme fraiche 9%

½ tsk. Paprika

½ tsk karry

Salt og sort peber

2 tomater

¼ icebergsalat

8 skiver groft sandwichbrød

4 spsk mayonnaise

2 avocado   

Sådan gør du

Steg bacon sprød på en tør pande. Snit hvidkål fint og bland med groftrevne gulerødder. Rør en dressing af creme friache, paprika og karry og smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med kål og gulerødder. Skær tomater i tynde skiver og del salaten i blade. Smør sandwichbrødet med mayonnaise og læg brødene sammen med tomat, salat, bacon og avocado i skiver. Del hver sandwich i 4 trekanter.

 

Energi pr. person: 2348KJ/561Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 3,9 g.

Kulhydrat: 15,1 g.

Fedt: 7,5 g..