HjemOpskrifterAspargeskartofler med granatæblekerner og sprød parmaskinke

Aspargeskartofler med granatæblekerner og sprød parmaskinke

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 850 g aspargeskartofler
  • 1 grøn squash i skiver, grillet
  • 1 rødløg i tynde både
  • 1 granatæble i kerner
  • 100 g friske gedeoste i mindre stykker
  • 2 dl groft hakket frisk dild
  • 6 skiver stegte parmaskinke
dressing
  • 1 dl olivenolie
  • 3 spsk hvid balsamicoeddike
  • salt & friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog kartofler til de er møre og stadig faste.

  • 2.
    Skylles i koldt vand.

  • 3.
    Skæres i passende stykker efter smag.

  • 4.
    Halver granatæblet, bank på overfladen så kernerne drysser ud i hånden, over en skål med en ske eller grydeske.

  • 5.
    Rist skiver af parmaskinke i ovn ved 200 grader i ca. 8-10 min. til de er sprøde.

  • 6.
    Grill squashskiverne på en varm grillpande og lad dem køle lidt af.

  • 7.
    Anret på 4 flotte tallerkener.

  • 8.
    Kartofler, grillet squash, rødløg, granatæblekerner, gedeost, dild og drys med stykker af sprød parmaskinke.

  • 9.
    Ryst olivenolie, lys balsamico, salt og peber sammen.

  • 10.
    Fordel dressingen over de anrettede salater.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8366 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
584 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.9 g
Protein: 11.9 %4.1 g
Kulhydrat: 36.5 %12.5 g
Fedt: 51.6 %8.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;