HjemOpskrifterAsparges hotdog med skagenröre i brioche

Asparges hotdog med skagenröre i brioche

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 2 bundter grønne asparges
  • 4 brioche hotdogbrød
  • 200 g rejer
  • 100 g creme fraiche 18%
  • 75 g mayonnaise
  • 2 spsk fintklippet purløg + ekstra til pynt
  • 2 spsk finthakket frisk kørvel + ekstra til pynt
  • 1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • 50 g ørredrogn
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk sort peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Knæk bunden af aspargesene og blancher dem i letsaltet vand i 5 min.

  • 2.
    Lad dem dryppe af i en sigte.

  • 3.
    Sigt lagen fra rejerne og dup dem tørre med køkkenrulle.

  • 4.
    Rør creme fraiche sammen med mayonnaise, purløg, kørvel og citronskal og smag til med salt og peber.

  • 5.
    Vend rejerne og ørredrognen i dressingen.

  • 6.
    Lun hotdogbrødene og læg 4-5 asparges i hvert brød.

  • 7.
    Top med skagenröre og pynt med ekstra krydderurter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6529 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
582 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 19.9 %6.8 g
Kulhydrat: 28.4 %9.7 g
Fedt: 51.7 %8.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;