Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Asiatisk inspirerede sliders med langtidsstegt grisebryst og asiatisk agurkesalat
Asiatisk inspirerede sliders med langtidsstegt grisebryst og asiatisk agurkesalat
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt & sort peber
500 g ribbenstege
25 g frisk ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk vindruekerneolie
1 spsk sojasauce
2 spsk hvidvinseddike
3 spsk hoisinsauce
0.5 dl vand
agurkesalat
1 agurk
4 stjerneanis
5 spsk hvidvinseddike
4 spsk rørsukker
2 spsk fiskesauce
0.5 dl vand
1 bundt forårsløg
1 frisk chili
8 sliders
Sådan gør du
1.
Skær sværen af ribbensstegen.
2.
Krydr med salt og peber og pak den ind i to lag alufolie.
3.
Bages i ovn i 2 timer ved 140° C.
4.
Tag kødet ud af ovnen uden at åbne folien og lad det køle helt ned i køleskab.
5.
Når du har sat ribbenstegen i ovnen kan du lave agurkesalaten.
6.
Start med at koge eddike, vand, rørsukker, fishsauce og stjerneanis op.
7.
Lad blandingen køle af, og fjern så stjerneanis.
8.
Skær agurken i tynde skiver, evt. på et mandolinjern, og hæld den afkølede eddike-blanding over.
9.
Lad agurkesalaten trække i minimum 2 timer.
10.
Hak ingefær og hvidløg fint.
11.
Skær kødet i skiver på 1 1/2 cm.
12.
Halver skiverne.
13.
Varm olien i en wok og brun kødstykkerne.
14.
Læg dem til side på en tallerken.
15.
Kom ingefær og hvidløg i wokken.
16.
Tilsæt soja, eddike, hoisin sauce og vand og lad det koge sammen et minut.
17.
Kom kødstykkerne tilbage i wokken og lad den simre i marinaden i 5 min. ved svag varme.
18.
Varm sliderbollerne efter pakkens anvisning og læg dem sammen om kød, agurkesalat, snittet forårsløg og chili.
Mellemøsten
SPISETID opskrift
Svin
Frokost
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4463 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
452 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
10.5 %
2.8 g
Kulhydrat:
68.3 %
18.2 g
Fedt:
21.2 %
2.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;