HjemOpskrifterAntipastosalat med skinke, grapefrugt og parmesan

Antipastosalat med skinke, grapefrugt og parmesan

Måltidstype:
Salater
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 75 g pinjekerner
  • 2 pink grapefrugter
  • 2 hjertesalat eller radicchio (eller en blanding)
  • 100 g rucolasalat
  • 90 g kogt skinke i skiver
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk balsamico glaze
  • salt
  • sort peber
  • 50 g parmigiano reggiano
  • 1 håndfuld frisk basilikum
Tilbehør
  • ciabattabrød

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Skær skallen af grapefrugterne, og skær fileterne ud.

  • 2.
    Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande i ca. 5 min.

  • 3.
    Pluk julesalat og/eller radicchio i mindre stykker.

  • 4.
    Anret i et fad sammen med rucola og grapefrugt.

  • 5.
    Kom skinken i, og dryp olivenolie og balsamico-glace over.

  • 6.
    Krydr med salt og peber, og drys med parmesan, pinjekerner og basilikum.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12533 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
893 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 12.7 %6.7 g
Kulhydrat: 32.4 %17.0 g
Fedt: 54.9 %13.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;