Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Anderagù med pasta

90-120 min
4 personer

Ingredienser

1 løg

2 stængler bladselleri

1 persillerod

2 gulerødder

50 g dadler

2 berberi andelår

Salt og sort peber

2 glas rødvin

1 dåse flåede tomater

1 spsk frisk timian

1 spsk frisk salvie

 

Tilbehør: pasta og parmesanost

Skær løg i tynde strimler og bladselleri i tynde skiver. Skræl rodfrugterne, og skær dem i små tern. Fjern stenene fra dadlerne. Krydr andelårene med salt og peber, og brun dem i en tør sauterpande med skindsiden nedad. Vend dem, og brun dem på den anden side. Tag dem op af panden og læg til side. Brun grøntsagerne i panden, og tilsæt vin, tomater, dadler, timian og salvie. Læg lårene tilbage i panden, og lad dem simre under låg i 1½ time til kødet er helt mørt. Tilsæt evt. lidt vand undervejs, hvis saucen koger helt ind. 

Tag lårene op af saucen, og lad dem køle lidt af. Pil skindet af og kasser, pil så kødet af benene og kom det tilbage i saucen. Varm det igennem, og smag til med salt. Server med friskkogt pasta og parmesanost.

 

Energi pr. person: 1262KJ/302Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,3 g.

Kulhydrat: 10,1 g.

Fedt: 2,6 g.

 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Anderagù med pasta

Skær løg i tynde strimler og bladselleri i tynde skiver. Skræl rodfrugterne, og skær dem i små tern. Fjern stenene fra dadlerne. Krydr andelårene med salt og peber, og brun dem i en tør sauterpande med skindsiden nedad. Vend dem, og brun dem på den anden side. Tag dem op af panden og læg til side. Brun grøntsagerne i panden, og tilsæt vin, tomater, dadler, timian og salvie. Læg lårene tilbage i panden, og lad dem simre under låg i 1½ time til kødet er helt mørt. Tilsæt evt. lidt vand undervejs, hvis saucen koger helt ind. 

Tag lårene op af saucen, og lad dem køle lidt af. Pil skindet af og kasser, pil så kødet af benene og kom det tilbage i saucen. Varm det igennem, og smag til med salt. Server med friskkogt pasta og parmesanost.

 

Energi pr. person: 1262KJ/302Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,3 g.

Kulhydrat: 10,1 g.

Fedt: 2,6 g.