HjemOpskrifterAnderagù med pasta

Anderagù med pasta

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 løg
  • 1 persillerod
  • 2 gulerødder
  • 50 g dadler
  • 2 andelår
  • salt & sort peber
  • 2 glas rødvin
  • 1 dåse flået tomat
  • 1 spsk frisk timian
  • 1 spsk frisk salvie
tilbehør:
  • frisk pasta
  • parmesanost

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær løg i tynde strimler og bladselleri i tynde skiver.

  • 2.
    Skræl rodfrugterne, og skær dem i små tern.

  • 3.
    Fjern stenene fra dadlerne.

  • 4.
    Krydr andelårene med salt og peber, og brun dem i en tør sauterpande med skindsiden nedad.

  • 5.
    Vend dem, og brun dem på den anden side.

  • 6.
    Tag dem op af panden og læg til side.

  • 7.
    Brun grøntsagerne i panden, og tilsæt vin, tomater, dadler, timian og salvie.

  • 8.
    Læg lårene tilbage i panden, og lad dem simre under låg i 1½ time til kødet er helt mørt.

  • 9.
    Tilsæt evt. lidt vand undervejs, hvis saucen koger helt ind.

  • 10.
    Tag lårene op af saucen, og lad dem køle lidt af.

  • 11.
    Pil skindet af og kasser, pil så kødet af benene og kom det tilbage i saucen.

  • 12.
    Varm det igennem, og smag til med salt.

  • 13.
    Server med friskkogt pasta og parmesanost.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12544 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
723 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 10.7 %4.6 g
Kulhydrat: 10.9 %4.6 g
Fedt: 70.7 %13.8 g
Alkohol: 7.7 %1.9 g
;