Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Anderagù med pasta
Anderagù med pasta
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 stilke bladselleri
1 løg
1 persillerod
2 gulerødder
50 g dadler
2 andelår
salt & sort peber
2 glas rødvin
1 dåse flået tomat
1 spsk frisk timian
1 spsk frisk salvie
tilbehør:
frisk pasta
parmigiano reggiano
Sådan gør du
1.
Skær løg i tynde strimler og bladselleri i tynde skiver.
2.
Skræl rodfrugterne, og skær dem i små tern.
3.
Fjern stenene fra dadlerne.
4.
Krydr andelårene med salt og peber, og brun dem i en tør sauterpande med skindsiden nedad.
5.
Vend dem, og brun dem på den anden side.
6.
Tag dem op af panden og læg til side.
7.
Brun grøntsagerne i panden, og tilsæt vin, tomater, dadler, timian og salvie.
8.
Læg lårene tilbage i panden, og lad dem simre under låg i 1½ time til kødet er helt mørt.
9.
Tilsæt evt. lidt vand undervejs, hvis saucen koger helt ind.
10.
Tag lårene op af saucen, og lad dem køle lidt af.
11.
Pil skindet af og kasser, pil så kødet af benene og kom det tilbage i saucen.
12.
Varm det igennem, og smag til med salt.
13.
Server med friskkogt pasta og parmesanost.
Pastaret
SPISETID opskrift
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12544 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
723 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
10.7 %
4.6 g
Kulhydrat:
10.9 %
4.6 g
Fedt:
70.7 %
13.8 g
Alkohol:
7.7 %
1.9 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;