6 personer
100 g ananas i tern (frisk eller frossen der er optøet)
1 dl ananasjuice
1 spsk. maizena majsstivelse
1 lille finthakket løg
1 dl Jack Daniel’s
2 spsk. soja
1 spsk. koncentreret tomatpuré
1 spsk. finthakket rød chili
1 knust fed hvidløg
1 spsk. revet ingefær
1 spsk. vindruekerneolie
1 spsk. HP sauce
2 spsk. flydende honning
1 tsk. groft salt
Blend ananastern sammen med ananasjuice og maizena, så der ingen maizenaklumper er. Kom det i en gryde sammen med de øvrige ingredienser og lad det simre i 10 min, mens det tykner. Lad marinaden køle af før den bruges til f.eks. kylling, svinekød eller fisk.
Energi pr. person: 745KJ/178Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1 g.
Kulhydrat: 16 g.
Fedt: 2,9 g.