HjemOpskrifterÆrtepesto med basilikum og salte mandler

Ærtepesto med basilikum og salte mandler

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 1 dl frisk basilikum
  • 200 g ekstrafine ærter
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g saltede mandler
  • ½ dl olivenolie
  • 50 g rygeost 10%
  • 4 spsk Arla Karolines Køkken® Madlavningsfløde 15%

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Saml alle ingredienserne i en foodprocessor og kør det til en grov pesto.

  • 2.
    Serveringsforslag: Spis pestoen som garniture til et stykke stegt fisk eller kylling eller prøv at vende den med kogte kartofler til en salat.

  • 3.
    Denne vin er velegnet til retten: Dr. Loosen. Opskriften er udarbejdet af kokken Mathias Holt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3958 kj / 946 kcal
Næringsindhold pr. 100g
949 kj / 227 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 4.0 g
Protein: 12.2 %6.8 g
Kulhydrat: 12.9 %7.2 g
Fedt: 74.9 %19.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;