Æblekage

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 4 æbler
  • 100 g rørsukker
  • 100 g smør
  • 100 g hvedemel

Sådan gør du

  • 1.
    Æblerne skæres i både, og kernehuset fjernes.

  • 2.
    Læg æblerne i et ildfast fad.

  • 3.
    Bland rørsukker, mel og smør sammen og fordel dejen over æblerne.

  • 4.
    Bag kagen i ca. 25 min. ved 200°C til kagen er gylden.

  • 5.
    Servér kagen med is, flødeskum eller cremefraiche.

  • 6.
    Andre frugter kan selvfølgelig også bruges, såsom rabarber, blommer og lignende.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7092 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
887 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 2.3 %1.2 g
Kulhydrat: 54 %28.2 g
Fedt: 43.7 %10.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;