Elsker du også mad?

Karriere & udvikling

En MENY af muligheder - Vælg en fremtid i hele Danmarks fødevaremarked I MENY er vi alle MADarbejdere, det betyder at vi taler, ånder og lever for mad, gode råvarer og kundeoplevelser i særklasse.

Løbende læring skærper karrieren

Læring og udvikling samt stærke uddannelser er en del af arbejdslivet i MENY. Derfor tilbyder vi korte introforløb i forbindelse med jobstart, der skærper dine færdigheder. Derfor arbejder vi aktivt med interne kurser, der udvikler dine specifikke kompetencer og uddannelser på tværs af afdelingerne.

Læringsforløbene og uddannelserne spænder fra elev- og talentuddannelse – over til ledelsesuddannelser som: Ledelse i praksis og Købmandsuddannelsen. Og så sætter vi selvfølgelig også fokus på salgs- og servicetræning i butikkerne.

Hvert år starter vi et nyt talenthold for kommende købmænd. Det er passionerede og dygtige ledere og butikschefer, som ikke kun ønsker at blive købmand, men også har potentialet og dermed har muligheden for at stå med deres egen butik inden for ganske få år. Du kan læse mere om Købmandsuddannelsen

Læs mere her

MY job elev

Oversigt over uddannelser og kursusforløb:

Uanset hvilken vej du vælger i MENY - understøtter vi forløbet med uddannelser og sparring. Blandt andet har Dagrofa sin egen købmandsuddannelse, som gør talenter klar til at blive købmænd.
  • Elevuddannelser
  • Vinens verden: 2 dages forløb
  • Detail sommelier WEST level 2: ½ år
  • Detail sommelier WEST level 3: ½ år
  • Forskellige onboarding programmer for nye MADarbejdere
  • Detail Madmager for kokke, gastronomer m.fl: 3 moduler
  • Frugt & Grønt uddannelse for nye og for de garvede frugt og grønt folk: E-learning og klassetræning af forskellig varighed
  • Årlig træningsforløb for delikatesseledere og slagtermestre
  • Fiskeuddannelse for slagtere og delikatessemedarbejdere: Forskellig varighed
  • Købmandsuddannelsen for talenter med potentiale til at blive købmand: 1 år
  • Ledelse & struktur for kommende og nye ledere: 2 dage
  • Talentuddannelse for potentielle slagtermester: ½ år
  • Ledelse i praksis for nye ledere: 1 år
  • Salgs & service træning: 2 dage
  • Lederseminar for ferskvareledere: 8 mdr.
  • Osteuddannelse: 3 dage

Klar til at tage springet?

;