Måske noget for dig?

Bliv købmand i MENY

Hvis du går efter at blive købmand, så er der flere muligheder – du kan gå efter at få fødderne under eget bord. Eller rettere blive købmand i din egen butik.

Vi har altid brug for godt købmandskab 

I MENY har vi altid brug for dygtige og passionerede købmænd. Købmænd som elsker udfordringer og motiveres af den intense konkurrence der er i dagligvarehandlen – og modet til at holde ud, når det er svært. Gennem forståelse for salget, kunderne og godt købmandsskab har man som købmand altid en salgsklar butik. Som købmand i MENY har man store frihedsgrader, samtidig med at der er en forventning om, at man lever MENY konceptet fuldt ud.  

Ledelse er en af elementerne i godt købmandskab, og betyder rigtig meget for at komme i mål og nå den ambitiøse vækstplan i MENY. Ledelse betyder, blandt andet at man motiverer og udvikler samt uddanner sin madarbejdere, så de står stærkt i kundemødet. Og ikke mindst informere og involvere dem i såvel den daglige gøren og laden som de aktiviteter som skal sikre, at butikken når sine mål på den lidt længere bane. 

Vores købmænd har forskellig baggrund, men fælles er at de alle har en solid erfaring fra butik, et stærkt købmandsskab og deres værktøjskasse er i orden, når det kommer til drift, salg og ledelse samt vækst. Nogle har taget karrierevejen, startende som elev i koncernen. Andre har startet sin karriere som slagterelev for senere at blive slagtermester, og så få ansvaret for en butik som købmand. Andre kommer fra andre kæder i dansk dagligvarehandel. Nogle har været salgschefer, og andre har en blandet baggrund men har værktøjskassen i orden.

MY job Koebmand

 

Du kan blive købmand i din egen butik

Hvis du går efter at blive købmand, så er der flere muligheder – du kan gå efter at få fødderne under eget bord. Eller rettere blive købmand i din egen butik. Og vil du være købmand, er der også flere muligheder:

  • Du kan blive købmand i butikken og ansat af Dagrofa.
  • Du kan blive købmand og medejer sammen med os
  • eller du kan blive købmand indehaver af din egen butik

I alle tilfælde - og uanset hvilken ledervej du vælger - understøtter vi forløbet med uddannelser og sparring. Blandt andet har Dagrofa sin egen købmandsuddannelse, som gør talenter klar til at blive købmænd.

Du er godt på vej

;