Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Find opskrift

Vis flere søgemuligheder

40 ml cognac, f.eks. Rémy Martin VSOP

isterninger

100 ml ginger ale

1 limebåd

50 ml cognac, f.eks. Rémy Martin 1738

15 ml sukkersirup

2-3 dash Angostura bitter

1-2 maraschino-kirsebær

1 stykke usprøjtet appelsinskal

Isterninger

Isterninger

½ grapefrugt

2 spsk fint salt

3 cl tequila

150 ml Royal Shandy Grapefruit

5 cl Grey Goose vodka

2 cl citronsaft

1 cl sukkersirup*

Isterninger

Citronskal til pynt

5 cl Bombay Sapphire gin

1 cl Noilly Prat Vermouth Dry

Isterninger

1 grøn oliven

½ avokado 
25 gram spinat 
½ frossen banan 
100 g frossen ananas 
1 knivspids vaniljepulver 
1 knivspids Spirulina

2 ½ dl. JÖRD havre

2 jordbær

4 cl Jack Daniel’s Whiskey (evt. Tennessee Honey)

1 cl citronsaft

2 dryp Angostura bitters

Isterninger

10 cl ginger beer

Citronskal til pynt

4 cl gin, f.eks. Tanqueray No. Ten

2 cl rabarbersirup*

2 cl citronsaft

Isterninger

Citronskiver + evt. rabarber til servering

 

*Rabarbersirup:

200 g rabarber

100 g sukker

1 dl vand

1 spsk. havtorn + ekstra til pynt

1 tsk. rosmarinnåle + ekstra til pynt

4 cl gin, f.eks. Skagerrak

2 cl citronsaft

1,5 cl sukkersirup

Citronbåde og isterninger

5 cl Beefeater gin

12 cl tonic

Isterninger

1 citronskive

1 limeskive