HjemOpskrifterYoghurtglas med Gestus granola knas og havtornkompot

Yoghurtglas med Gestus granola knas og havtornkompot

Måltidstype:
Morgenmad & Brunch
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g havtorn
  • 200 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 500 g greek yoghurt
  • 75 g chokolade granola

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom havtorn i en gryde sammen med sukker og kornene fra vaniljestangen.

  • 2.
    Kog det op og lad det simre i 10 min.

  • 3.
    Sluk for varmen og lad kompotten køle ned.

  • 4.
    Server oven på græsk yoghurt sammen med f.eks. chokoladegranola.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5321 kj / 1272 kcal
Næringsindhold pr. 100g
517 kj / 123 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 3.5 %1.1 g
Kulhydrat: 84 %25.5 g
Fedt: 12.5 %1.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;