Yoghurt dressing til salat

0-30 min

Ingredienser

Dressing:

3 dl yoghurt naturel 3,5 %

1 spsk. flydende honning

1 spsk. chili rød, finthakket

2 tsk. limeskal

1 tsk. salt

2 dl frisk koriander, hakket

 

Salat:

2 gulerødder i strimler

1 mellem fennikelknold i strimler

150 g asparges i strimler

Bland yoghurt med flydende honning, hakket rød chili, limeskal, salt og hakket koriander.

Lav strimler af alle grøntsager og læg dem på et fad.

Anret dressing med frisk koriander og fordel dressingen på salaten.

Energi pr. person:  404 Kj/  96 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,3 g.
Kulhydrat: 5,7 g.

Fedt: 1,6 g. 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Bland yoghurt med flydende honning, hakket rød chili, limeskal, salt og hakket koriander.

Lav strimler af alle grøntsager og læg dem på et fad.

Anret dressing med frisk koriander og fordel dressingen på salaten.

Energi pr. person:  404 Kj/  96 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,3 g.
Kulhydrat: 5,7 g.

Fedt: 1,6 g.