HjemOpskrifterYmerfromage

Ymerfromage

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 dl Arla A38® Ymer
  • 2 blade husblas
  • 0.5 vaniljestang
  • 40 g flormelis
  • 1.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom husblassen i en dyb tallerken med koldt vand, så den bliver blød.

  • 2.
    Rør ymer sammen med vaniljekorn og flormelis.

  • 3.
    Pisk fløden til skum.

  • 4.
    Tag husblassen op af vandet og over i en lille gryde.

  • 5.
    Sørg for at der er ca. 2 spsk. vand ved og smelt det over svag varme.

  • 6.
    Lad husblassen køle let af og hæld den så forsigtigt i ymerblandingen, mens der røres stille og roligt, så der ikke kommer klumper.

  • 7.
    Vend flødeskummet i ymerblandingen og kom det i portionsglas.

  • 8.
    Sæt det i køleskabet i ca. 2 timer, til fromagen har sat sig.

  • 9.
    Server f.eks. med råsyltede bær med rom.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3875 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
781 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 10.7 %4.9 g
Kulhydrat: 24.8 %11.4 g
Fedt: 64.5 %13.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;