HjemOpskrifterWraps med røræg, spinat og røget skinke

Wraps med røræg, spinat og røget skinke

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
røræg:
  • 1 rød chilipeber
  • 6 æg
  • 4 spsk mælk
  • 1 tsk thai fiskesauce
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk olie til panden
fyld:
  • 4 grov tortillas
  • 4 spsk basilikumpesto
  • 40 g spinatblade
  • 4 skiver røget skinke

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak chili fint og bland med æg, mælk, fiskesauce og salt.

  • 2.
    Kom æggeblandingen på en varm pande med olie og rør rundt i ca. 3-5 minutter, indtil æggene har samlet sig og har en cremet rørægskonsistens.

  • 3.
    Spred tortillaerne ud og smør med pesto.

  • 4.
    Fordel herefter spinat, skinke og til sidst røræg ud på de fire tortillaer.

  • 5.
    Rul tortillaerne til wraps, halvér dem og pak dem ind i madpapir.

  • 6.
    Energi pr. person: 2047 kJ/ 487 kcal Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 11,5 g Fedt: 12 g Kulhydrat: 14,5 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1141 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
185 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.1 g
Protein: 63 %10.2 g
Kulhydrat: 11.7 %1.9 g
Fedt: 94.7 %15.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;