Wraps med røræg, spinat og røget skinke

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Røræg:

1 frisk rød chili

6 æg

4 spsk mælk

1 tsk fiskesauce

1 tsk salt

1 spsk neutral olie til panden

 

Fyld:

4 fuldkornstortilla

4 spsk grøn pesto

40 g skyllet spinat

4 skiver røget skinke

Sådan gør du

Hak chili fint og bland med æg, mælk, fiskesauce og salt. Kom æggeblandingen på en varm pande med olie og rør rundt i ca. 3-5 minutter, indtil æggene har samlet sig og har en cremet rørægskonsistens. Spred tortillaerne ud og smør med pesto. Fordel herefter spinat, skinke og til sidst røræg ud på de fire tortillaer. Rul tortillaerne til wraps, halvér dem og pak dem ind i madpapir.

 

 

Energi pr. person: 2047 kJ/ 487 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,5 g
Fedt: 12 g

Kulhydrat: 14,5 g