HjemOpskrifterWraps med røræg, spinat og røget skinke

Wraps med røræg, spinat og røget skinke

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
røræg:
  • 1 rød chilipeber
  • 6 æg
  • 4 spsk mælk
  • 1 tsk fiskesauce
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk olie til panden
    fyld:
    • 4 grov tortillas
    • 4 spsk basilikumpesto
    • 40 g spinatblade
    • 4 skiver røget skinke

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Hak chili fint og bland med æg, mælk, fiskesauce og salt.

    • 2.
      Kom æggeblandingen på en varm pande med olie og rør rundt i ca. 3-5 minutter, indtil æggene har samlet sig og har en cremet rørægskonsistens.

    • 3.
      Spred tortillaerne ud og smør med pesto.

    • 4.
      Fordel herefter spinat, skinke og til sidst røræg ud på de fire tortillaer.

    • 5.
      Rul tortillaerne til wraps, halvér dem og pak dem ind i madpapir.

    • 6.
      Energi pr. person: 2047 kJ/ 487 kcal Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 11,5 g Fedt: 12 g Kulhydrat: 14,5 g.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    4775 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    774 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 0.1 g
    Protein: 22.4 %10.2 g
    Kulhydrat: 4.2 %1.9 g
    Fedt: 73.4 %15.3 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;