4 personer
2 rødløg.
1 spsk hvidvinseddike.
1 tsk sukker.
750 g kartofler.
2 spsk olivenolie.
Salt og peber.
1 lille bundt bredbladet persille.
100 g vesterhavsost.
4 tortillas.
Skær løg i tynde skiver og vend med eddike og sukker. Skær kartofler i både og vend med 1 spsk olivenolie og lidt salt og peber. Fordel dem i et ovnfast fad og bag ved 200°C i 35 min. Pluk bladene af persillen og vend med marinerede løg og 1 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber. Varm tortillas efter pakkens anvisning og fold sammen om persillesalat, ristede kartofler og lidt revet vesterhavsost.
Energi pr. person: 2283KJ/546Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,9 g.
Kulhydrat: 21,7 g.
Fedt: 5,2 g.