HjemOpskrifterWrap med ristede kartofler og persillesalat

Wrap med ristede kartofler og persillesalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 spsk rødløg
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk sukker
  • 750 g kartofler
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 100 g vesterhavsost
  • 4 tortillas

Sådan gør du

  • 1.
    Skær løg i tynde skiver og vend med eddike og sukker.

  • 2.
    Skær kartofler i både og vend med 1 spsk olivenolie og lidt salt og peber.

  • 3.
    Fordel dem i et ovnfast fad og bag ved 200°C i 35 min.

  • 4.
    Pluk bladene af persillen og vend med marinerede løg og 1 spsk olivenolie.

  • 5.
    Krydr med salt og peber.

  • 6.
    Varm tortillas efter pakkens anvisning og fold sammen om persillesalat, ristede kartofler og lidt revet vesterhavsost.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5335 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
545 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 14.4 %4.6 g
Kulhydrat: 44.7 %14.3 g
Fedt: 40.9 %6.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;