Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Wrap med ristede kartofler og persillesalat

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
4 personer

Ingredienser

2 rødløg.
1 spsk hvidvinseddike.
1 tsk sukker.
750 g kartofler. 
2 spsk olivenolie.
Salt og peber.
1 lille bundt bredbladet persille. 
100 g vesterhavsost.
4 tortillas.

 

Skær løg i tynde skiver og vend med eddike og sukker. Skær kartofler i både og vend med 1 spsk olivenolie og lidt salt og peber. Fordel dem i et ovnfast fad og bag ved 200°C i 35 min. Pluk bladene af persillen og vend med marinerede løg og 1 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber. Varm tortillas efter pakkens anvisning og fold sammen om persillesalat, ristede kartofler og lidt revet vesterhavsost.

Energi pr. person: 2283KJ/546Kcal. 
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,9 g.
Kulhydrat: 21,7 g.
Fedt: 5,2 g.

 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Wrap med ristede kartofler og persillesalat

Skær løg i tynde skiver og vend med eddike og sukker. Skær kartofler i både og vend med 1 spsk olivenolie og lidt salt og peber. Fordel dem i et ovnfast fad og bag ved 200°C i 35 min. Pluk bladene af persillen og vend med marinerede løg og 1 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber. Varm tortillas efter pakkens anvisning og fold sammen om persillesalat, ristede kartofler og lidt revet vesterhavsost.

Energi pr. person: 2283KJ/546Kcal. 
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,9 g.
Kulhydrat: 21,7 g.
Fedt: 5,2 g.