Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Wrap med kylling, pesto og spinat
Wrap med kylling, pesto og spinat
Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 fuldkornstortillaer, ca. 14 cm i diameter
50 g flødeost naturel 25%
2 spsk basilikumpesto (find opskriften på pesto)
50 g hel spinat
200 g plukket hakket kyllingekød
1 gul peberfrugt
salt og sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Smør hver tortilla med flødeost og pesto (se opskrift på pesto her), næsten ud til kanten.
2.
Placér skyllet og tørret spinat i midten af tortillaen og placér derefter kyllingekødet ovenpå.
3.
Krydr med salt og peber og kom tynde strimler af peberfrugt i.
4.
Rul tortillaerne stramt sammen, og del hver i 2 eller 4 stykker og pak i madpakken.
Madpakke
Grøntsager
Fjerkræ
Wraps
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3973 kj / 950 kcal
Næringsindhold pr. 100g
685 kj / 164 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
23.9 %
9.6 g
Kulhydrat:
26.4 %
10.6 g
Fedt:
49.7 %
9.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;