HjemOpskrifterWrap med kylling, pesto og spinat

Wrap med kylling, pesto og spinat

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 fuldkornstortillaer, ca. 14 cm i diameter
  • 50 g flødeost naturel 25%
  • 2 spsk basilikumpesto (find opskriften på pesto)
  • 50 g hel spinat
  • 200 g plukket hakket kyllingekød
  • 1 gul peberfrugt
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smør hver tortilla med flødeost og pesto (se opskrift på pesto her), næsten ud til kanten.

  • 2.
    Placér skyllet og tørret spinat i midten af tortillaen og placér derefter kyllingekødet ovenpå.

  • 3.
    Krydr med salt og peber og kom tynde strimler af peberfrugt i.

  • 4.
    Rul tortillaerne stramt sammen, og del hver i 2 eller 4 stykker og pak i madpakken.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3973 kj / 950 kcal
Næringsindhold pr. 100g
685 kj / 164 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 23.9 %9.6 g
Kulhydrat: 26.4 %10.6 g
Fedt: 49.7 %9.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;