Wrap med kylling, pesto og spinat

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 fuldkornstortilla

50 g flødeost

2 spsk pesto (find opskriften på pesto)

50 g frisk spinat

200 g plukket kyllingekød

1 gul peberfrugt

Salt og sort peber

Sådan gør du

Smør hver tortilla med flødeost og pesto (se opskrift på pesto her), næsten ud til kanten. Placér skyllet og tørret spinat i midten af tortillaen og placér derefter kyllingekødet ovenpå. Krydr med salt og peber og kom tynde strimler af peberfrugt i.
Rul tortillaerne stramt sammen, og del hver i 2 eller 4 stykker og pak i madpakken.

Energi pr. person: 1092 kJ (261 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,7 g
Kulhydrat: 14,4 g
Fedt: 7,8 g