HjemOpskrifterWrap med kartoffelsalat og avokadodressing

Wrap med kartoffelsalat og avokadodressing

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 12 grønne asparges
  • 200 g ærter i bælg
  • 25 g mandler eller pinjekerner
  • 400 g kogte kartofler
  • 4 4 stilke friske løvstikkeblade
  • 2 avocadoer
  • saft fra en 0.5 citron (usprøjtet)
  • 2 dl Kløver® sødmælksyoghurt naturel
  • 1 pose Santa Maria Guacamole Dip Mix
  • 4 Santa Maria Soft Original Tortillas

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Knæk den nederste træede ende af aspargesene.

  • 2.
    Damp dem i ca. 2 min.

  • 3.
    Afdryp og skær aspargesene i snitter.

  • 4.
    Bælg ærterne.

  • 5.
    Rist mandlerne gyldne på en tør pande og hak dem groft.

  • 6.
    Skær kartoflerne i skiver og vend med asparges, ærter og mandler.

  • 7.
    Hak løvstikke og vend i salaten.

  • 8.
    Halvér avocadoerne, fjern stenene og skær dem i tern.

  • 9.
    Dryp citronsaft over og mos avocadoerne med yoghurt og Guacamole Mix til en dressing.

  • 10.
    Lun tortillaerne og fyld med kartoffelsalat og avocadodressing.

  • 11.
    Fold tortillaerne sammen og halvér.

  • 12.
    Tip: Tortillawrappen kan tilsættes en rest kogt eller stegt kylling for mere fylde. Gengivet med tilladelse med Santa Maria.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7226 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
466 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.1 g
Protein: 12.7 %3.5 g
Kulhydrat: 45.8 %12.5 g
Fedt: 41.5 %5.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;