Wrap med kartoffelsalat og avokadodressing

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

12 grønne asparges
200 g ærter i bælg
25 g mandler eller pinjekerner
400 g kogte kartofler
4 kviste løvstikke
2 stk. avocado
Saft af ½ citron
2 dl yoghurt naturel
1 pose Santa Maria Guacamole Dip Mix
4 Santa Maria Fuldkornseller
Soft Original Tortillas

Sådan gør du

Knæk den nederste træede ende af aspargesene.
Damp dem i ca. 2 min. Afdryp og skær aspargesene i snitter. Bælg ærterne. Rist mandlerne gyldne på
en tør pande og hak dem groft. Skær kartoflerne i skiver og vend med asparges, ærter og mandler. Hak løvstikke og vend i salaten.
Halvér avocadoerne, fjern stenene og skær dem i tern. Dryp citronsaft over og mos avocadoerne
med yoghurt og Guacamole Mix til en dressing. Lun tortillaerne og fyld med kartoffelsalat og avocadodressing. Fold tortillaerne sammen og halvér.
 
Tip: Tortillawrappen kan tilsættes en rest kogt eller stegt kylling for mere fylde.
 
Gengivet med tilladelse med Santa Maria