Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Wokstegt hakket oksekød med spidskål, bønner og spejlæg
Wokstegt hakket oksekød med spidskål, bønner og spejlæg
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
3 dl jasminris
4.5 dl vand
0.5 tsk groft salt
2 rødløg
0.5 spidskål
125 g frosne grønne bønner
1 fed hvidløg
1 frisk chili
1 bundt forårsløg
2 spsk majsolie
400 g hakket oksekød
2 spsk hakket frisk ingefær
1 bakke bønnespire
4 spsk sojasauce
4 æg
Sådan gør du
1.
Kom ris i en gryde sammen med vand og ½ tsk groft salt.
2.
Kog risene i 12 min ved svag varme og lad dem trække i 10 min.
3.
Skær rødløg i både og snit spidskål i strimler.
4.
Nip stilkene af bønnerne og skær dem i korte stykker.
5.
Hak hvidløg og chili fint.
6.
Skær forårsløg i tynde strimler.
7.
Varm 1 spsk olie i en wok og brun det hakkede oksekød.
8.
Tilsæt så løg, spidskål og bønner og steg videre et par minutter.
9.
Tilsæt hvidløg, ingefær, bønnespirer og chili og vend det rundt sammen med sojasauce.
10.
Steg imens 4 spejlæg i en pande med 1 spsk olie.
11.
Server æggene over kødet og med kogte ris til.
Grøntsager
Okse
SPISETID opskrift
Wokret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10197 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
424 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
24.3 %
6.1 g
Kulhydrat:
41.2 %
10.3 g
Fedt:
34.5 %
4.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;