Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Wienerschnitzel med rødbedecreme, spinat og pastinakfritter
Wienerschnitzel med rødbedecreme, spinat og pastinakfritter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 spsk hvedemel
2 spsk bredbladet persille
salt og friskkværnet peber
4 kalveschnitzler ca. 900 g.
2 spsk olivenolie
rødbedecreme:
400 g skrællet rødbeder skåret i mindre stykker
40 g friske gedeoste eller fetaost med lav fedt %
salt og friskkværnet peber
100 g skyllede babyspinatblade
pastinakfritter:
800 g skrællede pastinakker skåret i lange stave
2 spsk olivenolie
2 spsk friskpresset citronsaft
Sådan gør du
1.
Blend rødbeder sammen med gedeost i en foodprocessor og smag til med salt og peber.
2.
Fordel pastinakstave i en bradepande og vend dem med olie, citronsaft samt salt og peber.
3.
Steg fritterne i ovnen ved 200° (varmluft) i ca. 30 minutter eller til de er gyldne og sprøde.
4.
Vend et par gange undervejs.
5.
Bank kødet fladt mellem to stykker madfilm.
6.
Bland hvedemel med hakket persille samt salt og peber.
7.
Vend wienerschnitzlerne med melblandingen og steg dem i olie på en pande, ca. 2 minutter på hver side.
8.
Server med fritter, rødbedecreme og frisk spinat.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8182 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
400 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
32.7 %
7.7 g
Kulhydrat:
32.6 %
7.7 g
Fedt:
34.7 %
3.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;