Wienerschnitzel med rødbedecreme, spinat og pastinakfritter

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
wienerschnitzel
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 spsk. Hvedemel
2 spsk. fintHakket bredbladet persille
Salt og kværnet peber
4 wienerschnitzel ca. 900 g.
2 spsk. olivenolie

Rødbedecreme:
400 g. Skrællet rødbede skåret i mindre stykker
40 g. Gedeost eller fetaost med lav fedt %
salt og kværnet peber

100 g. Skyllede babyspinatblade

pastinakfritter:
800 g skrællede pastinakker skåret i lange stave
2 spsk. Olivenolie
2 spsk. Citronsaft

Sådan gør du

Blend rødbeder sammen med gedeost i en foodprocessor og smag til med salt og peber. Fordel pastinakstave i en bradepande og vend dem med olie, citronsaft samt salt og peber. Steg fritterne i ovnen ved 200° (varmluft) i ca. 30 minutter eller til de er gyldne og sprøde. Vend et par gange undervejs.

Bank kødet fladt mellem to stykker madfilm. Bland hvedemel med hakket persille samt salt og peber. Vend wienerschnitzlerne med melblandingen og steg dem i olie på en pande, ca. 2 minutter på hver side. Server med fritter, rødbedecreme og frisk spinat.

Energi pr. person: 2007 KJ / 477 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 48,7 %
Fedt: 23 %
Kulhydrat: 28,3 %